Over Veiligheid en Techniek

Als Hoger veiligheidskundige heb ik de unieke mogelijkheid om bedrijven te helpen een praktische invulling te geven aan hun veiligheidsbeleid. 
Hoger Veiligheidskundige en eigenaar
Wieger Bok

Onze missie

Ik zet mij graag in voor een ander waarbij ik ondersteuning bied in het oplossen van problemen en verbeteren van processen. Ik doe dat praktisch en mensgericht.
Voor een veilige en verantwoorde wereld.

Waarom kiezen voor veiligheid en techniek

Veiligheidskunde komt van oorsprong uit de Verenigde Staten, daar wordt de term loss control gebruikt. Het beperken van verlies.
Deze term spreekt mij erg aan omdat ik altijd probeer te kijken naar het complete plaatje.

Van jongs af aan heb ik al een andere kijk op de wereld. Ik dacht na over andere dingen als mijn leeftijdsgenoten en was gefascineerd door hoe iets in elkaar zit. Ook voelde ik mij betrokken bij het onrecht in de wereld.

Op school en in mijn werk zag ik snel wat er gedaan moest worden om iets voor elkaar te krijgen en heb ik met mijn ideeën heb verschillende mensen aan nieuwe producten, bedrijven en efficiëntere bedrijfsvoering geholpen.

Positief samenwerken als ondernemer en medewerker met erkenning voor ieder zijn gaven en talenten maakt een bedrijf sterk.

In mijn internationale loopbaan raakte ik meer betrokken bij processen en de verschillende rollen welke mensen hierin spelen. Hierdoor leerde ik dat het belangrijk is om een gezamenlijk uitgangspunt te bepalen waarbij er ruimte is voor een persoonlijke inbreng.

Het idee dat je kunt bijdragen aan een betere wereld door jouw dagelijkse werk maakt je leven net iets specialer.

Mijn natuurlijke aanleg voor het doorzien van processen en inzicht in de complexiteit van samen werken draagt bij aan een completer beeld van de situatie.

Door mijn systematische aanpak wordt inzichtelijk gemaakt wat de beste en efficiënte oplossingen zijn. Op deze manier haal ik het meeste rendement uit veiligheidsbeleid en passen de oplossingen die ik bedenk altijd beter bij het bedrijf.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en beleef plezier aan het onderhouden hiervan.

Nieuwsgierig geworden? Ik maak graag kennis!

Voor een praktisch veiligheidsbeleid dat werkt!